slide

Arbobeleid

Kies voor een arbobeleid van Access.Safety

Hoe is het gesteld met uw Arbobeleid? Heeft u vastgelegd hoe medewerkers hun werk (veilig) moeten doen? En hoe zit het met de bedrijfshulpverlening, de RI&E en het ziekteverzuimbeleid? Het is een hele klus om een goed en compleet Arbobeleid op poten te zetten. Maar het is toch echt iets wat geen enkele werkgever over het hoofd mag zien: het is verplicht volgens de wet én het voorkomt veel onnodige bedrijfsongelukken en -ziektes. Daarnaast kunt u met een gedegen Arbobeleid uw persoonlijke aansprakelijkheid beperken of zelfs ontlopen. Mag Access.Safety u helpen met het opstellen van een Arbobeleid op maat?
 

Wij nemen u het moeilijke werk uit handen

Access.Safety heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met arbeidsveiligheid. Wij kunnen iedere organisatie helpen met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, of het nu gaat om de RI&E, een Arbobeleid of met de nodige Certificeringen of Opleidingen. Als u kiest voor de ondersteuning en begeleiding van Access.Safety, dan kiest u voor:
 
• Maatwerk
• Een vaste prijs met kwaliteitsgarantie
• Regelmatige controle van uw beleid met ons servicecontract
• Begeleiding en advies van één adviseur, ook tijdens de audit/werkplekinspectie
 
Onze arbodeskundigen weten dat elk bedrijf anders is. Zelfs binnen een sector kunnen de verschillen groot zijn op het gebied van arbeidsomstandigheden. De locatie van uw bedrijf, uw werkzaamheden, de leeftijd en het gedrag van uw werknemers… alles speelt mee bij het opstellen van uw Arbobeleid. Access.Safety neemt u dit moeilijke werk graag uit handen: arbeidsveiligheid is onze passie!
 

Meer weten over Arbobeleid?

Wij helpen u graag uw Arbobeleid zo volledig mogelijk vorm te geven. Maar uiteindelijk komt het op u en uw werknemers aan om alles uit te voeren en te onderhouden. Daarom geven wij u graag antwoord op de belangrijkste vragen rondom het Arbobeleid. Lees dus vooral meer over het opstellen van het Arbobeleid, de Arbowet en waarom dit beleid zo belangrijk is.
 

Laat Access.Safety uw Arbobeleid perfect regelen

Kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij het opstellen van uw Arbobeleid? Helemaal niet gek, u bent zeker niet de enige! Access.Safety biedt al heel lang ondersteuning en begeleiding aan allerlei organisaties, groot en klein. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Met een goed Arbobeleid van Access.Safety is de veiligheid en gezondheid van uw werknemers perfect geregeld!