slide

We hebben een Arbobeleid, en nu...?

U beschikt over een duidelijk Arbobeleid, compleet met een risico-inventarisatie (RI&E) en een plan van aanpak. En nu? Hoe gaat u dit beleid doorvoeren in uw organisatie en onderhouden? Niet elk bedrijf heeft de mankracht of expertise in dienst om volledig toezicht te houden op de uitvoering van het Arbobeleid. Access.Safety kan deze taak van u overnemen. Met onze Service overeenkomst kunnen wij kleine en grote ondernemers compleet ontzorgen. 
 

Service overeenkomst op maat!

In het Arbobeleid bepaald u in principe hoe u uw beleid gaat uitvoeren. Denk hierbij aan het geven van voorlichtingen en instructies, maar ook hoe u toezicht gaat houden op uw beleid. Bij zware beroepen is er nu eenmaal meer behoefte aan toezicht en controles dan bijvoorbeeld bij een zittend beroep. Het is ook belangrijk dat alles op papier aantoonbaar is. Veel bedrijven zien dit als een noodzakelijk kwaad en leggen dit op de to do-stapel. Daarom biedt Access.Safety u een service overeenkomst op maat!

Wij kunnen bedrijven in elke sector volledig ondersteunen met: 
  • Het periodiek controleren van de status van uw Arbobeleid
  • Indien van toepassing het behalen van een VCA-certificaat
  • Het jaarlijks bijwerken van uw RI&E
  • Het opzetten, doorlopen en onderhouden van bedrijfssystemen
  • Ondersteuning bij het uitvoeren van werkplekinspecties
  • Het deelnemen en organiseren van diverse bedrijfsoverleggen
  • Opzetten en beheren van een digitaal syteem
  • Deskundig advies bij het doorvoeren van verbeteringen
     

Ondersteuning door deskundigen

Bij Access.Safety beginnen wij eerst met het in kaart brengen van uw bedrijfssystemen en de uitvoering van uw arbobeleid. Met deze informatie geven onze deskundigen u een gericht advies om de kans op ziektes en ongelukken op de werkvloer te minimaliseren. Heeft u uw Arbobeleid door Access.Safety laten opstellen? Dan kunnen we direct aan de slag met het doorvoeren, controleren, het verbeteren van uw beleid. 

Wanneer u kiest voor een service overeenkomst met Access.Safety ondersteunen wij u bij het up-to-date houden van uw arbobeleid en indien van toepassing garanderen we dat u door de jaarlijkse audit heen komt. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid helpen wij elk bedrijf uit elke branche. Daarnaast zijn onze Hoger Veiligheidskundigen Hobeon SKO-gecertificeerd. Dit houdt in dat er regelmatig wordt gecontroleerd of wij voldoende nascholing volgen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen op veiligheidsgebied en dit ook kunnen doorvoeren bij onze klanten.
 

Kies voor een service overeenkomst van Access.Safety

Heeft u steun en een professioneel advies nodig bij het uitvoeren van uw Arbobeleid? Wij nemen u graag de zorg uit handen. Neem vandaag nog contact op met Access.Safety voor meer informatie of direct een advies op maat.