slide

Certificeringen

Certificeren? Kies ACCESS.SAFETY!
 

Waarom Access.Safety?

Met ondersteuning en begeleiding van ons team van specialisten is bedrijfscertificeren niet moeilijk. Wij weten precies welke stappen genomen moeten worden. Al het werk nemen wij uit handen, waardoor uw inspanning minimaal is. Wij ontzorgen! 
Van VCA*/**, ISO 9001 tot Groenkeur, bij ons bent u aan het juiste adres. De huidige eisen op het gebied van veiligheid zijn bekend bij Access.Safety en vertalen wij voor u naar werkbare instructies in een praktisch handboek.  
 

Vaste prijzen

Onze bedrijfscertificeringen voeren wij uit tegen een vaste prijs en met de kwaliteitsgarantie dat eventuele tekortkomingen in de systeemdocumentatie kosteloos verholpen worden. Access.Safety weet waarover ze praat, daarom kunnen wij ons dat veroorloven.
 

Up-to-date blijven?

Na certificering uw systeem actueel houden? Dat kan heel gemakkelijk bij Access.Safety. Met een serviceovereenkomst kunt u ervoor kiezen zaken als bijvoorbeeld, werkplekinspecties, interne audits of toolboxmeetings aan ons uit te besteden. Zo weet u zeker dat veiligheidsbewustzijn diep tussen de oren van u en uw medewerkers komt te zitten en dat uw bedrijfscertificaat behouden blijft!
 

Meer weten

Over onze bedrijfscertificeringen? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak om al uw vragen te bespreken. Ook kunt u het contactformulier invullen, u wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs.