slide

cursussen en examens

Cursus volgen? Kies ACCESS.SAFETY! 

 

Investeren in veiligheidsbewustzijn.

Belangrijker dan het halen van een diploma of certificaat is het creëren van veiligheidsbewustzijn. Het maakt uzelf en uw medewerkers alerter op onveilige situaties en handelingen waardoor ongevallen worden voorkomen.


Compleet in veiligheid

Access.Safety heeft een compleet aanbod aan cursussen op het gebied van veiligheid. U kunt bij ons terecht voor een BHV cursus, Veilig werken met de heftruck tot en met verkeersregelaar, Access.safety regelt het voor u. 


Praktijkgerichte cursussen

Onze cursussen kunt u veelal binnen een dag volgen met aansluitend examen en bij goed gevolg, een certificaat of diploma. Door het gebruik van filmpjes en praktijkvoorbeelden blijft de lesstof goed hangen. Ook kunnen wij op uw eigen werkvloer de cursussen verzorgen waardoor er met eigen materialen gewerkt en geleerd wordt. Wij maken veiligheid niet moeilijker dan het is, het moet werkbaar zijn in de praktijk, daar staat Access.safety voor.


Regionaal of in-company?

Onze cursussen VCA en BHV kunnen gevolgd worden op diverse locaties door heel Nederland. Kijk in de overzichten voor alle beschikbare data en locaties. In-company een cursus volgen? Geen probleem, neem contact met ons op voor informatie en een offerte.


Meer weten?

Bekijk ons veiligheidsaanbod of neem contact op met  Access.Safety. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan neemt een van onze adviseurs contact met u op!
 
VCA Cursussen en examens Bekijken
BHV-cursussen Bekijken
Cursussen Veilig werken Bekijken