slide

Herhaling BHV

Waarom een BHV cursus volgen?

De overheid verwacht dat u binnen drie minuten hulp kunt verlenen, bij een ongeval, brand of noodsituatie. Tot het moment dat professionals het van u overnemen. Een BHV cursus zorgt ervoor dat u (of uw medewerkers) aan die wettelijke verplichting kunnen voldoen, zodat ergere schade of letsel wordt voorkomen.
 

BHV cursussen op locatie, via e-learning of in-company!

Access.Safety verzorgt BHV cursussen op ruime en goed bereikbare locaties in heel Nederland. We doen dat regelmatig, waardoor u altijd op korte termijn terecht kunt. Kijk in het overzicht voor alle data en locaties.
De cursus via e-learning volgen is natuurlijk ook mogelijk. U krijgt hiervoor toegang tot interactieve BHV E-learning modules met geluid, vragen en oefeningen. Ook kunt u onbeperkt oefenen met vragen en feedback d.m.v. kennistoetsen en vanzelfsprekend een proefexamen. Na de theorie met goed gevolg afgerond te hebben kunt u deelnemen aan de praktijkdag.
Daarnaast biedt Access.Safety de mogelijkheid om de cursus met meerdere personen in-company te volgen. Neem contact op voor een offerte.
 

Praktijkgericht BHV volgen.

Onze BHV cursussen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren veiligheidsprofessionals. Het gaat niet zo zeer om het BHV-diploma als wel om het adequaat handelen als het er echt op aan komt!
 

Een reminder voor herhaling.

Ieder jaar bent u als BHV-er verplicht u kennis up-to-date te houden. Doet u dat niet of te laat, dan moet u de gehele BHV cursus opnieuw volgen. Zonde van uw tijd en geld. Daarom herinneren wij van Access.Safety u eraan als u weer op herhaling moet.
 
 
Informatie

Duur  

Basis BHV met e-learning: 1 dag + zelfstudie (e-learning)
Herhaling BHV: 1 dag
Instructie levensreddend handelen: halve dag
 

Prijs  

Basis BHV met E-learning: € 215,00 p.p. excl. btw
Herhaling BHV: € 185,00 p.p. excl. btw
CCV / code 95: € 37,50 p.p. excl. btw
Instructie levensreddend handelen: prijs op aanvraag
 

In-company

Access.Safety verzorgt de cursussen BHV en instructie LRH ook in-company.
 

Inclusief

  • Lunch & koffie / thee
  • Draagpas

Aanmelden burgerhulpverlener

De cursist kan zich als burgerhulpverlener aanmelden op https://hartslagnu.nl. Bij het indienen van het bewijs dient de cursist bij opleider 'overig' te selecteren.
Direct Inschrijven
Stap 1
Kies cursus
Stap 2
Gegevens bedrijf
Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Geslacht
Adres bedrijf
Postcode bedrijf
woonplaats bedrijf
telefoonnummer bedrijf
e-mail bedrijf*
Ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden
Stap 3
Gegevens cursist
Voorletters en achternaam*
Geslacht
geboortedatum

Extra cursist toevoegen
Prijs (excl btw)


Aanmelden