slide

Noodsituatie oefenen

Zorg dat u voorbereid bent op noodsituaties

Een brand met veel rookontwikkeling, een bommelding, een ongeval langs de weg. Voorbereiding bepaalt in deze noodsituaties het verschil tussen leven en dood. Daarom is het oefenen van noodsituaties verplicht vanuit de arbowet- en -regelgeving. Access.Safety traint uw medewerkers zodat ze weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Zo bouwt u bovendien een dossier op voor de Arbeidsinspectie, voor de VCA-audit en voor de verzekering.
 

Levensechte oefeningen in uw bedrijf of op locatie

Access.Safety overlegt met u over een realistisch rampscenario voor uw bedrijf. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw medewerkers serieus op de proef worden gesteld. Hoe realistischer de oefening, hoe groter het effect. Daarom maken we gebruik van simulatieapparatuur om levensechte noodsituaties na te bootsen.
 

Een scherpe evaluatie en concrete verbeterpunten

Onze veiligheidsspecialisten beoordelen hoe uw BHV’ers en medewerkers omgaan met de omstandigheden. Wisten ze bijvoorbeeld wie ze moesten alarmeren en naar welk adres de hulpdiensten moesten komen? U krijgt onze bevindingen zwart op wit. Voorzien van concrete verbeterpunten.
 

Interesse in het oefenen van noodsituaties

Bel of mail voor een offerte op maat voor het oefenen van uw noodsituatie of ontruimingsoefening. U kunt ook het formulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op om uw vragen te beantwoorden of bespreken.