slide

PBM Advies & Verkoop

Advies nodig?

Wat is het verschil tussen een stof- en een gasmasker? Welke valbeveiliging is in uw situatie vereist? Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn er in tal van varianten. Dat maakt kiezen lastig. Access.Safety stelt haar expertise graag aan u ter beschikking. Dankzij een door de branchevereniging van PBM-fabrikanten (AVAG) gegeven opleiding ‘Persoonlijke beschermingsmiddelen’ en een jarenlange praktijkervaring kunnen we u optimaal adviseren over de bescherming van u gezondheid en die van uw medewerkers.
 

Hobéon SKO gecertificeerd

Onze hoger veiligheidskundigen zijn Hobéon SKO gecertificeerd. Dit betekent dat zij, door aanwijzing-beschikking nr. ARBO/AIS/00 41989 van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, beschikken over een aantoonbaar kennisniveau en bijbehorende relevante werkervaring. Tevens voldoen zij hiermee aan het gestelde in artikel 2.7 van het Arbeidsomstandighedenbesluit, de zogenaamde 'Deskundigheidseisen'.
 

Praktisch!

Natuurlijk kunnen we u met een boodschappenlijstje op pad sturen. Maar het is veel makkelijker om na het advies meteen de juiste PBM bij ons te bestellen. We vergelijken de prijzen van verschillende fabrikanten. Onze grootverpakkingen zijn daardoor scherp geprijsd en worden bezorgd. Praktischer kan niet!
 

Contact over Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Heeft u vragen over Persoonlijke beschermingsmiddelen? Bel of mail voor advies op maat. U kunt ook het formulier invullen. Eén van onze veiligheidsadviseurs neemt dan contact met u op.