slide

Toolbox / voorlichting

Waarom een toolbox ?

Iedere werkgever is verplicht om zijn medewerkers structureel voor te lichten over risico’s op de werkvloer. Dat is niet alleen een veiligheidskwestie, ook financieel is het van ongekend belang. Gaat er namelijk een keer iets fout, dan moet u aan kunnen tonen dat u uw medewerkers hebt voorgelicht én geïnstrueerd. Toolboxen zijn hiervoor hét juiste instrument!
 

Geheel verzorgde toolboxen op locatie

Een maandelijkse presentatie van een half uur en de bijbehorende registratie is voor veel bedrijven een behoorlijke inspanning. Access.Safety verzorgt daarom toolboxen voor tal van ondernemingen in diverse branches. We behandelen op boeiende wijze onderwerpen die relevant zijn voor uw werkpraktijk en nemen alle administratieve rompslomp uit handen. Zo werkt u effectief aan veiligheidsbewustzijn en voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen. Zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.
 

Hobéon SKO gecertificeerd

Onze hoger veiligheidskundigen zijn Hobéon SKO gecertificeerd. Dit betekent dat zij, door aanwijzing-beschikking nr. ARBO/AIS/00 41989 van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, beschikken over een aantoonbaar kennisniveau en bijbehorende relevante werkervaring. Tevens voldoen zij hiermee aan het gestelde in artikel 2.7 van het Arbeidsomstandighedenbesluit, de zogenaamde 'Deskundigheidseisen'.
 

Ontzorgen? Neem contact op!

Wilt u doorpraten over de verzorging van uw toolboxen? Of meer informatie over onze brede ondersteuning door middel van een aantrekkelijke service overeenkomst? Bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt ook het formulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op om uw vragen te bespreken.