slide

Werkplekobservatie

Waarom een werkplekobservatie?

Voorkomen is niet alleen beter dan genezen. Het is ook nog eens veel goedkoper. Na een ongeval zit uw medewerker thuis terwijl het werk gewoon doorgaat. Bent u veel tijd kwijt aan het papierwerk met de Arbeidsinspectie en in veel gevallen ook met de verzekeringsmaatschappij. En krijgt u in het ergste geval een letselschadeadvocaat op uw dak. Het veiliger maken van werkplekken is dan ook een investering die zich uitbetaalt.
 

Hoe gaat een werkplekobservatie in zijn werk?

Access.Safety beschikt over diverse veiligheidsspecialisten. Zij komen langs op de bewuste werkplek en brengen - met onder andere foto’s - in beeld welke risico’s uw medewerkers lopen. Vervolgens ontvangt u van ons een gedegen advies hoe u de veiligheid op de werkplek kunt verbeteren. Simpel en effectief!
 

Hobéon SKO gecertificeerd

Onze hoger veiligheidskundigen zijn Hobéon SKO gecertificeerd. Dit betekent dat zij, door aanwijzing-beschikking nr. ARBO/AIS/00 41989 van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, beschikken over een aantoonbaar kennisniveau en bijbehorende relevante werkervaring. Tevens voldoen zij hiermee aan het gestelde in artikel 2.7 van het Arbeidsomstandighedenbesluit, de zogenaamde 'Deskundigheidseisen'.
 

Contact over een werkplekobservatie

Ook werk maken van preventie? Bel of mail voor meer informatie over werkplekobservaties. U kunt ook het formulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op.