slide

RI&E

Kies voor een RI&E van Access.Safety

Elke werkgever moet een actuele Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) hebben. Niet alleen omdat dit volgens de wet verplicht is, maar ook omdat hij of zij hiermee een veilige werkomgeving kan creëren. Een RI&E mag niet door iedereen worden geschreven en getoetst. Wilt u dat dit op de juiste manier gebeurt? Kies dan voor de kwaliteit en het maatwerk van Access.Safety. Onze veiligheidskundigen hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het opstellen en toetsen van de RI&E.
 

Kies voor een complete, duidelijke RI&E

Zoals we hierboven al schreven, hebben onze arbodeskundigen al aardig wat jaren ervaring met het maken van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. En, als we afgaan op onze klanten, doen we dit ook nog eens heel goed. Dit komt volgens ons door de volgende punten:
 
• We maken altijd een RI&E op maat
• We toetsen altijd, ook voor kleine bedrijven
• Ook voldoet onze RI&E nu al aan de wettelijke eisen per 1 juli 2022, zoals gepubliceerd in de Staatscourant van 24 maart jl.
• Access.Safety biedt een compleet aanbod aan diensten (RI&E, Arbobeleid, Certificeringen en Opleidingen)
• We zijn Hobéon SKO gecertificeerd
 
Heeft u wel eens een branche-RI&E gebruikt, maar beviel dit niet zo goed? Dan is het hoog tijd voor het vakwerk van Access.Safety. Wij weten als geen ander dat geen bedrijf hetzelfde is, ook al valt het binnen een bepaalde sector. Onze RI&E is duidelijk geschreven, aangepast aan uw bedrijf en getoetst door onze hoger veiligheidskundige. Zo is de veiligheid en gezondheid van uw werknemers altijd goed geregeld.
 

Meer weten over de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie?

We vinden het belangrijk dat werkgevers kunnen meepraten over de RI&E. Vandaar dat we de belangrijkste vragen rondom dit thema voor u hebben beantwoord. Zo weet u alvast de grote lijnen rondom de inhoud, de wetgeving, het toetsen én waarom die RI&E eigenlijk zo belangrijk is. Heeft u verder nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!
 

Access.Safety brengt alles in kaart

Uiteindelijk is het natuurlijk zo dat u die RI&E zo snel mogelijk geregeld wilt hebben en dat u niet alles hoeft te weten over dit belangrijke document. Daar zijn wij voor. Is het dus (weer) tijd voor een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie? Neem dan contact op met Access.Safety; voor u het weet hebben we alle risico’s in kaart gebracht!